dilluns, 18 d’octubre del 2010

L'EXCURSIÓ AL ZOO HA ANAT MOOOLT BÉ!!!!

Desprès d’un llarg viatge amb autobús hem arribat al zoo de Barcelona, un cop dins anem a esmorzar unes quantes galetes i ja de pas ens posem a la cua per veure l’espectacle dels dofins.


Varem aprendre un munt de coses dels dofins: que viuen al mar, que tenen tres aletes i una cua plana, un foradet al cap per on respiren que es diu espiracle, que tenen 88 dents.

Després de l’espectacle dels dofins varem continuar el nostre passeig en busca d’altres animals. Varem poder veure els rinoceronts, els elefants, els hipopòtams i una tortuga gegant. Els óssos, n’hi havia un que s’amagava, tenia una mica de vergonya... un altra estava ben adormit i el més trapella ens treia la llengua!

Buff!!!! Ja es hora de dinar.... així que tot passejant i mirant foques, lleons marins, micos, orangutans, mones, macacos.... varem arribar a una ombreta que ens convidava a dinar... desprès de tant caminar tenim moltíssima gana així que varem agafar cadascú el nostre entrepà, o bé carmanyola i sens parar ens ho varem menjar tot! Mentre els més lents s’ho acabaven els altres varem poder jugar una estona, es que ja havíem recuperat l’energia!

Ara ja podem anar a veure els felins, tenim tots la panxa plena i força per seguir amb l’excursió... varem poder veure els lleons i les lleones... estaven dormint, era l’hora de la migdiada!!! I de tornada cap a l’autobús ens anem trobant amb cérvols, zebres, les girafes, els búfals, els flamencs.... aish! Ara si que estem cansats! Sort que l’autobús ja ens està esperant i quan ens despertem ja hi ha els pares i les mares que ens estan esperant!!! Ha estat un gran dia!!!!!



15 D'OCTUBRE DE 2010





P-4

P-5

P-3





1 comentari:

  1. Hola!!!

    Veient les fotos es pot apreciar que us ho vàreu passar molt bé.

    Felicitats a tot l'equip per aquest blog tant "xulo"

    ResponElimina