diumenge, 1 de maig del 2011

COLÒNIES A LA RUCA (EDUCACIÓ INFANTIL)

Ei pares!!! Quina super experiència!!!

Els dies 7 i 8 d'abril vàrem anar de colònies a la Ruca. Allà ens esperava tota una aventura i un seguit de sorpreses.








Vàrem descobrir que en aquell bosc hi vivia un esquirol molt especial que tots coneixien amb el nom d’Oriol. Doncs bé, aquest esquirol entremaliat ens havia preparat tot un seguit de proves molt divertides, que ens van ajudar a conèixer una mica millor el bosc i els animals que hi viuen.


Vàrem intentar seguir el seu rastre. En vàrem pintar la cara d’animals per camuflar-nos, però l’únic que vàrem trobar va ser un munt de pinyes rossegades. Això era una pista que ens deia que l’esquirol Oriol havia passat per allà.





Ja havíem caminat força pel bosc i era hora de recuperar forces, per tant ens vàrem atipar de pa amb xocolata.





Ep!!! Tot continuant pel camí vàrem trobar la granja del senyor Berenguer on hi havia vaques i porcs.



















Després d’aquesta excursió vàrem acabar esgotats, sort que ens esperava un bon plat per sopar!!! Ens ho vàrem menjar tot, tot i tot.

 

La nit va ser màgica, tot un grapat d’estels va caure per tota la masia. L’esquirol Oriol ens va demanar si el podíem ajudar a trobar-los per tornar-los al cel. Així que nosaltres amb les nostres llanternes, en vàrem trobar moltíssims. Com brillaven!!!

Ara si... els ulls se’ns tancaven i un conte ens va ajudar a agafar la son. Les senyoretes ens van portar cap al nostre llit, un fort petó i bona nit!

Quan es va fer de dia, tots i totes ja saltàvem dalt dels llits esperant sortir a veure que faríem durant el matí.

Després d’un bon esmorzar, vàrem passar un matí ple d’historietes i jocs. Vàrem entrar al Bosc màgic on vàrem trobar l’esquirol Oriol.





Això ja s’acabava, estàvem molt contents/es per tot allò que havíem viscut però també per tornar-nos a retrobar amb vosaltres, pares.

Ara ja coneixem un xic més la natura i tenim un nou amic, l’esquirol Oriol.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada